', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');

Cara Delevingne

Hun er jo fantastisk!!

Hun er en af tidens mest eftertraktede modeller, og ses stort set i alle modemagasiner. Hun er virkelig dygtig, og utrolig smuk.

Jeg er helt vild med hende, fordi hun har en personlighed der bare skinner igennem.

Det virker som om, hun er ligeglad med hvad folk tænker, hvilket jeg synes er vildt fedt. Når hun ikke er på arbejde, så klæder hun sig anderledes end de fleste andre modeller, og laver nogle skøre ting. Hun kunne også selv finde på at lægge et billede ud, hvor hun fx. kunne side og spise en hotdog.

Mange har den opfattelse eller tror, at modeller er fine og opføre sig pænt, og kun spiser salt osv. Og det er næsten som om Cara gør oprør mod det, hvilket er mega sejt hvis du spørger mig.

cara-delevingne tumblr_mkqv90SnXD1rbycwao1_500

2

  • Elsebet Frahm

    Undskyld, mente selvfølgelig salat, og ikke salt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Haha, tænkte også lige salt !!? den havde jeg ikke hørt før 😀 Super fin blog du har fået lavet dig. Den vil jeg gerne følge! Du er velkommen til også at følge min, hvis det er noget for dig;)
      MVH Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin